Prevajalska agencija Orbita

Prevajalska agencija Orbita je bila ustanovljena z enim ciljem: zbližati ljudi med seboj. V današnjem svetu, kjer se ljudje povezujejo, razdalje krajšajo in je svet na dlani, vam želimo v prevajalski agenciji Orbita ponuditi kakovostne in zanesljive prevajalske in lektorske storitve ter storitve poučevanja.

Prevajalska agencija, ki prisluhne vašim željam

Prevajalska agencija Orbita prisluhne vašim potrebam in prilagodi storitve prevajanja, lektoriranja in poučevanja vašim željam. V današnjih dneh ljudje pričakujemo, da bomo za svoj denar dobili le najboljše. To vam mi z našimi storitvami tudi zagotavljamo. Kakovost, natančnost in dogovorjen termin izvedbe prevajalskih storitev in storitev poučevanja, so naša ključna vodila.

Mlada prevajalska agencija z veliko "kilometrine"

Čeprav smo mlada prevajalska agencija, se lahko pohvalimo z zajetnim obsegom opravljenih prevodov in lektur, prav tako pa smo pravilne rabe slovničnih pravil, pravopisa, stilistike in izgovarjave naučili že manjšo „vojsko“ osnovnošolcev, dijakov in študentov.

Ker smo se izkazali s svojim delom in prizadevnostjo, lahko z zadovoljstvom in ponosom povemo, da med naše stranke spadajo tako domača in tuja mikro in majhna podjetja, kot tudi srednja in velika podjetja ter multinacionalke.

Zato vam sporočamo: preizkusite nas, ne bo vam žal!

 

 

PREVAJALSKA AGENCIJA

PREVAJANJE ORBITA,
Sabina Gregorin s.p.
Britof 178
4000 Kranj
Telefon: 040/238-557
E-pošta: info@prevajanje-orbita.si
Splet: www.prevajanje-orbita.si