Lektoriranje besedil

Bodo vaša besedila javno objavljena? Želite besedilo, ki bo oblikovano po slovničnih in pravopisnih pravilih? Besedila, kjer je opravljena slogovna in pomenska korekcija?

Ste na pravi strani, kajti prevajalska agencija orbita vam nudi lektoriranje po ugodnih cenah!
 

Lektoriranje prevedenih besedil

Kljub dolgoletnim izkušnjam naših prevajalcev, se lahko zgodi, da se v besedilu pojavi kakšna slovnična napaka, uide kakšna vejica ali drugo ločilo. V primeru, da je besedilo uradna publikacija ali ga boste posredovali v javno objavo, vam naše podjetje priporoča, da ga pred tem pošljete v lekturo.

Naši lektorji se bodo poglobili v vaša besedila in jih obdelali od prve črke do zadnje pike. S tem vam bodo zagotovili slogovno in slovnično pravilnost vaših dragocenih besedil. Obenem, vam poleg kakovosti zagotavljamo tudi cenovno ugodno in hitro lektoriranje vseh vrst slovenskih in tujih besedil.

Lektoriranje za študente

ŠTUDENTJE, POZOR! Se pripravljate na diplomsko nalogo? Ena od pomembnih sestavin in s tem tudi merilo uspešnosti vaše diplome je tudi lektura. Za vas smo pripravili še posebne, dodatne POPUSTE!.

Cenik lektoriranja

Slovenski jezik*

4  € na stran

Angleški jezik*

7  € na stran

Italijanski jezik

7  € na stran

Ruski jezik

9  € na stran

 

  • *Študentom nudimo popust v višini 10 %.

  • Lektoriranje slovenskih besedil se obračuna po številu znakov.

  • Najmanjša obračunska enota pri lektoriranju besedil je pol avtorske strani.

 

Naročilo lekture

Smo vas prepričali? Če je vaš odgovor pritrdilen in nam želite zaupati lekturo, stopite v stik z nami oziroma nam pošljite vaše naročilo na elektronski naslov: info@prevajanje-orbita.si .

 

PREVAJALSKA AGENCIJA

PREVAJANJE ORBITA,
Sabina Gregorin s.p.
Britof 178
4000 Kranj
Telefon: 040/238-557
E-pošta: info@prevajanje-orbita.si
Splet: www.prevajanje-orbita.si