Inštrukcije angleščine

Vam jezik dela preglavice? Zamenjujete čase in ne razumete pravil? Vas strese ob misli na preverjanje znanja iz tujega jezika? Ste v zadregi, ko morate napisati dopis partnerju v tujini? Pri vseh naštetih in tudi pri ostalih problemih vam priskočimo na pomoč in vam pomagamo do boljšega razumevanja jezika.

Izvajamo INŠTRUKCIJE ANGLEŠKEGA JEZIKA za osnovne in srednje šole ter za odrasle, ki se izobražujejo ob delu.

INŠTRUKCIJE ANGLEŠKEGA JEZIKA potekajo individualno, saj tak način dela omogoča učinkovitejše podajanje razlage in uspešnejše pridobivanje znanja.

Naučimo vas slovničnih pravil

Spoznala sem, da brez upoštevanja pravil ne morem pravilno tvoriti stavkov, saj se mi je zataknilo že v osnovi. Ko sem začela upoštevati pravila, se mi je vse skupaj začelo dozdevati bolj logično in lažje.
Katja, Radovljica

Po uvodnem pogovoru in odkrivanju problema pri učenju angleščine pri sinu je inštruktorica opazila, da mu ni razumljiv pomen glagolov, osebkov, samostalnikov itd. Zato je začela z razlago osnov slovenščine in nato prenesla to še v angleški jezik. Moj mali mi je zadnjič ponosno dejal: »Mami, zdaj pa kapiram!«
Vladka, Kranj

Skupaj obdelamo besedišče

Pri sinu sem opazila, da v šoli ne izdelujejo slovarja za besede, ki se jih trenutno učijo. Najbolj pa sem bila presenečena, ker večkrat ni vedel pomena dokaj enostavnih besed. Odkar obiskuje inštrukcije, se mu je popravilo besedišče. Ima slovarček, po katerem se uči in ne uide mu preverjanje besed na urah inštrukcije. Opazila sem, da ga je jezik začel zabavati.
Jolanda, Kranj

Pripravimo vam ustrezne vaje, ki jih skupaj rešimo

Najbolj všeč so mi vaje, ki jih rešujeva skupaj. Še bolj všeč pa mi je, če vse pravilno rešim in me inštruktorica pohvali.
Luka, Škofja Loka

Pripravimo dodatno gradivo ter vaje, ki jih odnesete domov

Moja inštruktorica mi pravi, da vaja dela mojstra, ter mi za popotnico pripravi vaje za domov, da z njimi utrjujem, kar sem se naučila. Pri naslednji uri inštrukcij jih potem pregleda, popravi in če še česa ne razumem, to ponovno razloži in naloži dodatne vaje. Odkar obiskujem dodatne vaje, se mi je uspeh pri angleščini zelo izboljšal.
Neja, Kranj

Inštrukcije izvajamo celo leto

 • ko se vam pojavijo določene težave pri učenju;
  Začel sem mešati čase. V osnovni šoli mi je še nekako šlo, potem pa smo v srednji šoli začeli s tako hitrim tempom, da sem vse pomešal. Odkar obiskujem inštrukcije, imam spet boljše ocene.
  Matic, Tržič

 • za osvežitev znanja pred testi;
  Na preverjanje znanja grem z večjim zaupanjem vase, če prej z mojo inštruktorico predelava snov in narediva potrebne vaje. Tako vem, da bom dobila dobro oceno.
  Sara, Naklo

 • za pripravo na popravne izpite.
  Imela sem popravni izpit iz angleščine. Za pomoč so se moji starši odločili poiskati inštruktorja. Moram reči, da sem zelo zadovoljna s to odločitvijo in tudi z izbiro, saj sem popravni izpit uspešno naredila in bila celo pohvaljena, pa tudi malo okregana, da bi že celo leto lahko tako dobro delala in popravni izpit ne bi bil potreben. Z novim šolskim letom bom tedensko obiskovala inštrukcije, da bom izdelala brez „popravcev“ in bom imela počitnice brez skrbi.
  Jerca, Kranj

Inštrukcije angleščine izvajamo tudi tedensko:

 • sproti obravnavamo v šoli pridobljeno snov,

 • pridobivamo še dodatno, bolj poglobljeno znanje,

 • izboljšujemo ocene s sprotnim učenjem.
   

Po dogovoru izvajamo inštrukcije angleščine na vašem domu ali na naši lokaciji. Inštrukcije nudimo na območju Kranja in okolice.

Cenik inštrukcij za angleški jezik

Angleški jezikosnovna šola
(inštrukcije na naši lokaciji)

10 - 45 minut

Angleški jezikosnovna šola
(inštrukcije na vašem domu) *

12 - 45 minut

Angleški jezik srednja šola
(inštrukcije na naši lokaciji)

10 - 45 minut

Angleški jezik  – srednja šola
(inštrukcije na vaši lokaciji) *

12 - 45 minut

* Cena velja za območje Kranja in bližnje okolice (do 5 km izven Kranja). V nasprotnem primeru se obračuna 0,37 EUR/km.

KER NISMO DAVČNI ZAVEZANCI, NE OBRAČUNAVAMO DDV-ja!

 

PREVAJALSKA AGENCIJA

PREVAJANJE ORBITA,
Sabina Gregorin s.p.
Britof 178
4000 Kranj
Telefon: 040/238-557
E-pošta: info@prevajanje-orbita.si
Splet: www.prevajanje-orbita.si